Valpekull vår 2022

Tinka & Luna som valper

Om alt går etter plan nå så blir det noen søte små firbente her hos oss på våren 2022, da flere av våre avlstisper har løpetid både vår og høst. Vi ser med stor glede frem til vårsolen, varme og basenjivalper i hus.

Det er da tid for Tinka og Luna som begge skal ha sitt tredje kull, og vi er glade for å kunne vise til to veldig spennende og interessante kombinasjoner. Igjen blir det date på våre “twins” i Sverige, med noen flotte hannhunder. 

Og så blir det Soline sitt første kull, det også med en svenske som bor her i Norge.

 

Er du interessert eller på utkikk etter basenji så ta gjerne kontakt, helt uforpliktende. Vi svarer gjerne på spørsmål.  

Valper og forespørsel

Alle våre valper leveres registrert med stamtavle, ID-merket med microchip, helsesjekket og vaksinert ved 8 ukers alder. Alle blir levert med kjæledyrpass. (som b.a. kreves for utenlandsreise o.l.)
Og valpen får en “startpakke” med på veien til sitt nye hjem.

Vi har kun et krav for valpekjøpere som ønsker sette seg på listen, vi vil at dere kommer på besøk eller en videochat fmed oss for en god basenjiprat. Evt. treffes ved en anledning, bare ta kontakt så finner vi ut av det. 

Ønsker du mer info, er interessert i en valp, eller kanskje foreløpig bare litt nysgjerrig på hva basenji er? Ta gjerne kontakt, kom på besøk, helt uforpliktende. Bruk gjerne skjema til høyre:

Lyst på valp? Send oss noen ord om deg selv