Fôrvert

Ønsker du å være fôrvert?

I vårt oppdrett ønsker vi iblant fôrverter til noen av våre hunder. I vårt arbeid videre med rasen har vi behov for ulike avlsdyr å jobbe videre med, derfor søker vi fôrvertsfamilier som kan være med i et slikt samarbeid.

Kort fortalt så betyr det å være fôrvert at du får en hund fra en kombinasjon vi ønsker å avle videre på. Hunden blir i praksis din hund, men står i vårt eie på papiret og vi har full avlsrett med det antall kull som avtales. Fôrvert har hunden boende hos seg hele dens levetid og har det daglige fulle ansvar, men den må tilbake til oss i tiden med valper. Etter fullført avtalt antall kull, så overføres hunden til deg i sin helhet.

 
Hva ser vi etter i en fôrvert?
Jo, som fôrvert må du ha interesse for rasen og oppfølging med trening, god sosialisering, utstilling og et sunt aktivt hundehold. For oss er det viktig at vi kan ha et godt tett samarbeid med alle våre fôrverter, de er en viktig del av vårt oppdrett. Vi ser helst at du bor i nærheten, som utgangspunkt ca. maks en times kjøring fra Mandal, men ingen regel uten unntak passer nok godt her.
 
Syns du dette høres interessant ut? Eller du er nysgjerrig på å vite litt mer om det å være fôrvert, send oss noen ord på epost (post@catarro.no) så kan vi snakkes nærmere.