Kennel Catarro Cani

Jeaneth
Oppdretter/handler
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.
Frank
Assistent/wingman
En tobeint hvit type av rasen Telemarking, men kanskje ikke spesielt rasetypisk. Relativt godt gemytt, men passer nok godt inn i Basenjiflokken med sine sære sider. Gjør seg best utenfor ringen.

Våre hunder - Casa de Catarro

Nala
SE DK N UCH
En 2013 modell, rød/hvit tispe, snill, kjærlig og husets lille skøyer med mange underlige påfunn. Hun er også en meget bestemt ung dame, men lærevillig og trives godt i utstillingsringen. Hun er min store stolthet. Fikk sitt første valpekull i 2016
Tinka
Født desember i 2016, en elegant rød/hvit tispe, en logrende, glad og snakkesalig basenji, veldig snill og elsker kos på fanget. Ganske lik på sin mamma av utseende, men har også arvet noe av pappa Yolo, altså en god blanding av mamma og pappa. Hun er Catarro Cani og Nala sitt første avkom.
Luna
N UCH
Født desember i 2016, en solid og sterk rød/hvit tispe. Luna liker kos i nakken, snakker litt når hun blir glad og logrer veldig når hun møter nye mennesker. Luna er veldig lik på sin pappa Yolo. Familiens nye klovn som hun har etter mamma og pappa. Allikevel ser jeg mye av Yolo sin oppførsel, ligger på ryggen med labbene over ørene og ser helt bedårende ut.
Soline
Soline er den lille hjerteknuseren som aldri fikk forlate oppdretter. Med sin selvtillit, utstråling og ro så ble det utvidelse utenfor planen i denne flokken.

Fôrhund/deleie

Solan
Info kommer..
Mumi
Info kommer...
Kyon
Info kommer...

Catarro's aldershjem

Nikita
N UCH (Sofa-diva)
Nikita er født i 2008, en sort/hvit tispe, er unik med sitt fantastiske gemytt, hun er meget tålmodig og snill. Hun er glad i mennesker og hunder. Hun er en klok hund og tryggheten i flokken, men leken på sine eldre dager. Rett og slett et hjerte av gull. Hun er mitt hjertebarn.
Max
Gudfaren
Sjefen i huset er født i 2004 rød/hvit hannhund. Passer på at alle i flokken, leker selv med de minste. Denne sjarmøren har de flotteste rynkene i panna. Han er halvbror til Nikita.
Zorro
Bodyguard
Denne sort/hvite gutten er født i 2009 og tøff av utseende. Han elsker kos, slett ikke så farlig som han ser ut til. Han er nysgjerrig og legger merke til alt. Han passer jentene i flokken sin.

Vi minnes

Snoopy
06.01.1996 - 12.04.2011
Denne sort/hvite hannen født i 1996 var vårt første møte med rasen Basenji. Han var viljesterk og tøff. En meget elegant hund med selvtillit av de sjeldne. En snill og sprek hund som fulgte oss i 15 år.
Yatzy
02.02.1997 - 22.08.2003
En rød/hvit tispe født 1997 som har gitt familien mye kjærlighet. Hun hadde en tung bagasje med seg, men var snill mot oss alle sammen. Vært stilt en rekke ganger med gode kritikker. Hun var sjefen over Snoopy.