Kennel Catarro Cani

Jeaneth
Oppdretter/handler
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.
Frank
Assistent/wingman
En tobeint hvit type av rasen Telemarking, men kanskje ikke spesielt rasetypisk. Relativt godt gemytt, men passer nok godt inn i Basenjiflokken med sine sære sider. Gjør seg best utenfor ringen.

 

Våre hunder - Casa de Catarro

Stella
En liten sort/hvit prinsesse som vi lenge har ønsket oss. Og hvilken flott prinsesse det ble, elegant og feminin med flott sort blank pels, og ikke minst med en energi og pågangsmot som vi bare elsker. (noen dager..hehe) Vårt lille sorte gull 🙂
Soline
N UCH NV-21
Soline er den lille hjerteknuseren som aldri fikk forlate oppdretter. Med sin selvtillit, utstråling og ro så ble det utvidelse utenfor planen i denne flokken. Hun er hele Catarro sin stolthet, hun har et hjerte av gull å tar vare på alle i flokken. Veldig knyttet til mamma Luna. Hun selger seg lett inn hos alle besøkende.
Luna
N UCH
Født desember i 2016, en solid og sterk rød/hvit tispe. Luna liker kos i nakken, snakker litt når hun blir glad og logrer veldig når hun møter nye mennesker. Luna er veldig lik på sin pappa Yolo. Familiens nye klovn som hun har etter mamma og pappa. Allikevel ser jeg mye av Yolo sin oppførsel, ligger på ryggen med labbene over ørene og ser helt bedårende ut. Alle faller for den snakkesalige klovnen vår med dådyrøyne. Luna har blitt mamma, mormor og farmor til flere valper.
Tinka
Født desember i 2016, en elegant rød/hvit tispe, en logrende, glad og snakkesalig basenji, veldig snill og elsker kos på fanget. Ganske lik på sin mamma av utseende, men har også arvet noe av pappa Yolo, altså en god blanding av mamma og pappa. Hun er Catarro Cani og Nala sitt første avkom. Hun har rukket å bli mamma og mormor.
Nala
SE DK N UCH
Nala født desember i 2013, rød/hvit tispe, snill, kjærlig og husets lille skøyer med mange underlige påfunn. Hun er også en meget bestemt ung dame, men lærevillig og trives godt i utstillingsringen hvor hun har hentet flere titler. Hun er min store stolthet. Fikk sitt første valpekull i 2016, har rukket å bli mormor og oldemor. Husets skjønnhet.

Fôrhund/deleie

Mumi
N UCH
Om Mumi så kan man vel si at hun var født vakker... hun skilte seg ut i valpeflokken med sitt yndige vesen og fantastiske rynker. Hun er rolig, snill og har hele tiden vært veldig sosial og sprudlende glad i mennesker.
Solan
N UCH
Solan er familien gentleman og omtales ofte som "veldig høflig". En skikkelig godgutt med glimt i øyet og klar for noen sprell også. Har på kort tid rukket å bli Norsk Utstillingschampion og pappa til noen veldig flotte avkom.

Vi minnes

Nikita
N UCH
Nikita er født i november 2008, en sort/hvit frøken som er ganske så unik med sitt fantastiske gemytt, hun er meget tålmodig og snill. Hun er en klok dame og tryggheten Catarro sitt aldershjem, hun er fortsatt leken på sine eldre dager men liker også å nyte pensjonisttilværelsen. Med sin store bragd i ringen som veteran og ny tittel N UCH er også denne damen rett og slett et hjerte av gull. Hun er mitt hjertebarn.
Snoopy
06.01.1996 - 12.04.2011
Snoopy sort/hvite hannen født i 1996 var vårt første møte med rasen Basenji. Han var viljesterk og tøff. En meget elegant hund med selvtillit av de sjeldne. En snill og sprek hund som fulgte oss i 15 år.
Yatzy
02.02.1997 - 22.08.2003
En rød/hvit tispe født 1997 som har gitt familien mye kjærlighet. Hun hadde en tung bagasje med seg, men var snill mot oss alle sammen. Vært stilt en rekke ganger med gode kritikker. Hun var sjefen over Snoopy. En fantastisk hund som har lært oss så mye om det å ha en bagasje.
Max
Gudfaren
09.12.2004 - 18.08.2021
Sjefen i huset er født i 2004 rød/hvit hannhund. Passer på at alle i flokken har det bra, leker selv med de minste. Denne sjarmøren har de flotteste rynkene i panna. Kjent for å elske turer i fjellet og ved sjøen sammen med flokken sin. Max har vært med på å oppdra flere valper hos Catarro.
Zorro
Bodyguard
08.07.2009 - 20.02.2020
Denne sort/hvite gutten er født i juli 2009, han elsker kos, mat og turer å slett ikke så farlig som han ser ut til. Han er nysgjerrig og legger merke til alt som er av store eller små forandringer. En nydelig og omsorgsfull gutt som kom til oss som 5 måneder gammel gutt.