Navn: Frank F. Catarro

Kallenavn: Wingman

Født: 13.11.1969

Kjønn: Mann

Farge: Hvit

Ikke den ting jeg kan

Sånn her på utsiden av utstillingsringen og helst litt i bakgrunn finner du meg, Frank Rue. En tobeint hvit en av rasen Telemarking, født i 1969 og flyttet til Sørlandet i 1989.

Kan vel kalle meg et hundemenneske, mine foreldre har hatt hund så lenge jeg kan huske. Det var Samojed og Siberian Husky jeg vokste opp med, og noen valpekull ble det også. Selv har jeg senere hatt et par eksemplar av strihåret dachs, en veldig sjarmerende rase. Men så traff jeg Jeaneth, hun med den lille rare hunden…. som da etterhvert flyttet ned til sørlandet. Da måtte jeg jo lære å uttale denne rasens navn, samt bli mer kjent med den, og ble jo ganske fort “helt solgt”… Tror jeg kan si med ganske stor sikkerhet, at det blir nok aldri noen annen rase etter det.

Denne rasen har så mange elementer jeg kan trekke frem, alt bare positivt, selv stahet og “attitude’en” blir sjarmerende.  Og, ikke bjeffer den, ikke lukter den og nesten ikke røyter… det er jo bare drøm av en hund? 🙂

Det å nå få være en del av Catarro Cani og arbeide med denne rasen gleder jeg meg mye til, selv om det nok ikke blir noe opptreden i ringen for min del. Jeg trives veldig godt som “wingman” og ta ansvar for det praktiske i bakgrunnen.