Jeaneth

Navn: Jeaneth Fadnes Catarro 

Kallenavn: Nette

Født: 07.10.1985

Kjønn: Kvinne

Farge: Gyllen

Mitt navn er Jeaneth Fadnes Catarro, jeg er født i 1985 og oppvokst i vakre Telemark. Jeg bor i dag på flotte Sørlandet i byen Mandal. Jeg har hatt hund siden jeg var ca. 11 år, jeg fikk min første basenji i 1996. Jeg har også tidligere hatt en rottweiler og en rottweiler blanding, men Basenji er rasen jeg er oppvokst med å som jeg har blitt så glad i. Jeg har lært rasen å kjenne på godt og vondt nå etter å ha hatt basenji i over 25 år, og sett utviklingen den har hatt. Catarro Cani er nå vårt oppdrett og målet vårt er å avle frem nye sunde og friske avkom av denne fasinerende rasen som går i tråd med rasestandard på alle måter. 

I oppdrette vårt har vi flere hunder hjemme og noen ute på foravtale hos fantastiske forverter, så har vi det som vi kaller Catarro sitt aldershjem som er hjemme hos mine foreldre. Våre fantastiske veteraner trives veldig godt på aldershjemmet hvor de kan slappe av å tempoet i flokken er noe roligere en hos oss. 

Etter en fantastisk start på vårt oppdrett med Nala har det kommet flere fantastiske avkom som vi er veldig stolte av. Vi er aktive på utstilling og trives veldig godt med det, men først og fremst er våre hunder familiehunder som liker turen i skog og mark, slappe og trene mange andre aktiviteter. 

Catarro Cani er en livstil for oss, vi setter pris på at vi får lov til å følge våre valpekjøpere med sine valper. Basenji er en fantastisk artig rase på mange måter selv om de også kan gi oss noen grå hår. Jeg har alltid vært glad i å trene hunder, de gir så ekstremt mye av seg selv, de har ingen baktanker eller fordommer, de lever i nuet.