Jeaneth

Navn: Jeaneth Hadland Fadnes 

Kallenavn: Nette

Født: 07.10.1985

Kjønn: Kvinne

Farge: Gyllen

Mitt navn er Jeaneth Hadland  Fadnes, jeg er født i 1985 og  oppvokst i vakre Telemark. Jeg bor i dag på flotte Sørlandet i byen Mandal. Jeg har hatt hund siden jeg var ca. 11 år, da jeg fikk min første basenji i 1996. Jeg har også tidligere hatt en rottweiler og en rottweiler blanding, men Basenji er rasen jeg er oppvokst med, og blitt så glad i. Har lært rasen godt å kjenne gjennom 20 år, og sett utviklingen den har hatt. Catarro Cani er nå mitt oppdrett og skal avle frem gode hunder av denne fasinerende rasen.

Jeg har en tispe ved navnet Nikita, hun er for det meste en kosehund, men stilles også. I forbindelse med at jeg ønsket å starte oppdrett anskaffet jeg en tispe ved navnet Nala som skulle bli vår avelstispe og kosehund. Med en lovende hund har jeg valgt å stille hund i ringen igjen. Da Nala og jeg startet med utstilling sammen følte jeg veldig på usikkerheten. Ofte kjente jeg på kvalme og vondt i magen, rett og slett jeg grudde meg så mye. Jeg fant først tryggheten og gleden i utstilling da jeg møtte min trener Steinar. Han leste både Nala og meg å forstod hva vi trengte å trene på for å bli gode sammen. Vi har oppnådd Best In Show på rasespesialen 2015, championtittel og flere BIM og BIR. Begge hundene jeg har hjemme er også familiehunder hvor de får sove i sofaen, er med på turer og får være sosial med mennesker og andre dyr.

Etter en fantastisk start på vårt oppdrett med første valpekull på Nala, ser vi frem til enda flere valper og mange nye bekjentskaper i tiden fremover, med et godt hundeliv.