Valpekull 2018

Vi kan med stor glede presentere årets valpekull, eller rettere sagt begge valpekullene. Det blir nemlig dobbeltkull hos Catarro Cani i år, med «tvillingene» Tinka og Luna.

Tinka og Luna er våre to førstefødte Catarro’er, blir nå to år til jul, og har blitt store jenter som er veldig sosiale. I utstillingsringen har de også gjort det bra, er nå fullcertet så langt de kan og trenger bare et siste cert etter fylte 2 år for å bli Norsk Utstillingschampioner.

Det har vært en lang prosess med å finne de aller beste partnere, og mange timer med vurderinger for å se på egenskaper som utfyller våre jenter på best mulig måte. Vi kan vel si at vi havnet ikke på det nærmeste og enkleste valg, men så fant vi jo et par utrolig flotte hannhunder som vi liker veldig godt.

En 5 år gammel tricolor, INT MULTI CH Faraoland IBRA The Starplayer aka Zlatan. En elegant flott herremann som vi mener passer godt som partner til vår Tinka. Han er født i Sverige, men bor i Perm i Russland.

Til Luna fant vi frem til en utrolig sjarmerende, elegant og rolig rød/hvit hannhund på 2 år, Congo Line Don’t Stop aka Hugo. Han har akkurat de egenskaper vi mener passer for vår “lille klovn” Luna. Hugo er fra Estland men også han bor i Russland.

Vi er nå utrolig stolte og spente, for muligheten til å presentere disse kombinasjonene. Når vi fikk Tinka og Luna, så ble de forbedringer av sine foreldre ut fra kombinasjonen vi da gjorde. Da er det viktig for oss å fortsette å utvikle oppdrettet ennå et steg videre, i tråd med FCI’s rasestandard for basenji. Både Zlatan og Hugo er elegante, har gode proporsjoner og tydelig kjønnspreg, noe vi mener er veldig gode riktige valg for det vi ønsker videre. På lik linje med våre jenter har også begge hannhundene veldig godt gemytt, som også er et viktig element for oss å fortsette med i oppdrettet.

I slutten av november kom det 10 nydelige valper, 5 tricolor og 5 rød/hvite, 4 tisper og 6 hannhunder.

Er du interessert eller på utkikk etter basenji så ta gjerne kontakt, helt uforpliktende. Vi svarer gjerne på spørsmål.  

Valper og forespørsel

Alle våre valper leveres registrert i NKK, id-merket med microchip, helsesjekket og vaksinert ved 8 ukers alder. Alle blir levert med kjæledyrpass. (som b.a. kreves for utenlandsreise o.l.)
Og valpen får en “startpakke” med på veien til sitt nye hjem.

Vi har kun et krav for valpekjøpere som ønsker sette seg på listen, vi vil at dere kommer på besøk for en prat og treffe våre hunder. Evt. treffes ved en anledning, bare ta kontakt så finner vi ut av det. 

Ønsker du mer info, er interessert i en valp, eller kanskje foreløpig bare litt nysgjerrig på hva basenji er? Ta gjerne kontakt, kom på besøk, helt uforpliktende. Bruk gjerne skjema til høyre:

Lyst på valp? Send oss noen ord om deg selv