Valpekull 2020

Vi gleder oss til mange nye små basenji denne vinteren, da det nå blir 3 kull hos oss. Det er nå tiden for Nala sitt siste kull, som jo er ganske spesielt for oss siden det er hun som har vært starten på Catarro Cani og så skal hun ha kull i år sammen med sine førstefødte “ekte Catarro’er”, Tinka og Luna

Alle 3 damene skal på date i Sverige og kullene forventes i slutten av desember. Er du interessert i en basenjivalp eller høre litt mer om disse kullene så ta kontakt. Du kan også lese mer om kombinasjonene ved å klikke deg inn via bildene nedenfor.

 

Er du interessert eller på utkikk etter basenji så ta gjerne kontakt, helt uforpliktende. Vi svarer gjerne på spørsmål.  

Valper og forespørsel

Alle våre valper leveres registrert i NKK, id-merket med microchip, helsesjekket og vaksinert ved 8 ukers alder. Alle blir levert med kjæledyrpass. (som b.a. kreves for utenlandsreise o.l.)
Og valpen får en “startpakke” med på veien til sitt nye hjem.

Vi har kun et krav for valpekjøpere som ønsker sette seg på listen, vi vil at dere kommer på besøk for en prat og treffe våre hunder. Evt. treffes ved en anledning, bare ta kontakt så finner vi ut av det. 

Ønsker du mer info, er interessert i en valp, eller kanskje foreløpig bare litt nysgjerrig på hva basenji er? Ta gjerne kontakt, kom på besøk, helt uforpliktende. Bruk gjerne skjema til høyre:

Lyst på valp? Send oss noen ord om deg selv