Valpekull høst 2022

Da er høstens valpeplaner klare, og de første tispene har endelig startet på løpetiden. Etter et litt turbulent år med tisper som hoppet over sommerløpet slik at våre sommerplaner ikke gikk som planlagt så er vi nå klare med flere spennende kull i høst/vinter.

Nå gleder vi oss stort til en juletid med mange små basenjier og skikkelig valpekos, med noen flotte kombinasjoner vi virkelig er stolte av. Igjen blir det date på våre “twins”, Tinka og Luna i Sverige med noen flotte hannhunder.
Og så blir det Soline sitt første kull, det også med en svenske som bor her i Norge. Mumi skal ha en ny date med Solan.

Mer informasjon om de ulike kombinasjoner finner du ved å klikke inn på plakatene nedenfor.

 

Er du interessert eller på utkikk etter basenji så ta gjerne kontakt, helt uforpliktende. Vi svarer gjerne på spørsmål.  

Valper og forespørsel

Alle våre valper leveres registrert med stamtavle, ID-merket med microchip, helsesjekket og vaksinert ved 8 ukers alder. Alle blir levert med kjæledyrpass. (som b.a. kreves for utenlandsreise o.l.)
Og valpen får en “startpakke” med på veien til sitt nye hjem.

Vi har kun et krav for valpekjøpere som ønsker sette seg på listen, vi vil at dere kommer på besøk eller en videochat fmed oss for en god basenjiprat. Evt. treffes ved en anledning, bare ta kontakt så finner vi ut av det. 

Ønsker du mer info, er interessert i en valp, eller kanskje foreløpig bare litt nysgjerrig på hva basenji er? Ta gjerne kontakt, kom på besøk, helt uforpliktende. Bruk gjerne skjema til høyre:

Lyst på valp? Send oss noen ord om deg selv