:baroo

12. mars 2016

NKK utstilling Kristiansand

Vi har vært på NKK sin utstilling i Kristiansand. I forkant av utstilling har vi trent veldig mye. I starten av april startet Nala og jeg på handler-kurs. Kursene har vært veldig nyttig for oss begge, Nala er ikke så vant med mye støy rundt seg derfor er denne sosialiseringen viktig. Hun har utviklet seg godt, men det skjer at hun får litt overtenning på treningene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg var veldig spent da vi skulle til Kristiansand, det var 7 påmeldte Basenjier. Det er ikke mange utstillinger Nala har vært på, jeg hadde bestemt meg for å ta denne utstillingen som trening. Vi kom til utstillingen i god tid, dermed fikk vi begge roe oss ned. Vi trente litt på løp og oppstilling før vi skulle i ringen. Det var sterke kandidater som skulle stille mot oss.

Nala oppførte seg veldig eksemplarisk i ringen, hun løp bra og stod bra da jeg stilte henne opp. I åpen klasse for tispe var vi alene, og kom videre med Exellent og CK. Det var en stor opptur fra utstillingen i Bø. Vi stilte videre mot de andre tispene i de andre klassene som også fikk Exellent og CK. Nala ble plassert som tispe nr 2 i denne gruppen. Tispen som kom som nr 1 var fullcertet, dermed gikk storcertet til oss med R.CACIB. Det var utrolig gøy, det var cert vi jaktet på.

Utrolig at vi klarte det, veldig hyggelig for de som hjelper meg og stiller opp for meg på utstillingene. Nå har Nala to storcert, nå mangler det et lite cert før Nala har tittelen Champion. Jeg er stolt over at Nala oppførte seg så godt i ringen, hun fikk også flott kritikk fra dommer.

 

Resultat:

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *