:baroo

23. april 2016

Norsk Doberman Klubb, Letohallen

Jeg var veldig spent på denne utstillingen fordi Nala kun manglet et cert. Vi hadde trent mye til denne helgen med utstilling.

Vi hadde god konkurranse mot oss, ingen lette konkurrenter å slå. Nala stilte i åpen klasse. Vi hadde håpet om et Cert, men alt skal klaffe så det er ingen selvfølge at alt går feilfritt.

Nala vant i sin klasse, hun fikk Cert og CK  og ble andre beste tispe (2BTK) Vi klarte å nå målet vårt med det siste Certet. Nala ble Norsk Utstillings Champion (N UCH) denne dagen. Veldig stolt av Nala som holdt roen å gjorde en fabelaktig  jobb i ringen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekstra morsomt var det også at oppdretter av Nala var til stede og fikk dele Chagmas 10 championat. Også veldig hyggelig at mine foreldre, søster og min wingman Frank var tilstede da championatet ble utdelt. Hele denne gjengen stiller opp så ofte de kan for Nala og meg. Flott Championsløyfe fikk vi også med hjem. En super dag i Letohallen.

 

Resultat: Exc.AK 1.AKK CK CERT 2.BTK

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *