:baroo

28. mai 2016

Utstilling Orre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne utstillingen meldte jeg Nala på som en trening mot rasespesialen som er i starten av juni. All trening er bra for både Nala og meg. Nala Stilte i Champion klassen, hun var den eneste tispen som stilte. Hun jobbet greit i ringen, men noe ukonsentrert. Ikke den beste prestasjonen vi har gjort, men hun Ble BIM. Godt å være på en utstilling hvor vi kunne senke skuldrene litt å prøve nye ting. Det var ikke noe som stod på spill denne dagen.

 

Resultat: Exc.CHK 1.CHKK CK R.CERT 1.BTK BIM

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *