:baroo

4. juni 2016

NKK utstilling Drammen

Denne helgen var det to utstillinger som Nala var påmeldt til. Det var NKK sin utstilling på lørdag og rasespesialen til Basenji på søndag.

Det var mange påmeldte til lørdagen, både fra Sverige og Norge. Hyggelig å hilse på kjente og ukjente ansikter, og mine nærmeste som igjen var samlet for å se på Basenji. Ikke bare for å se Nala, men hilse på alle kjente og for at det var en fin samlingsplass da vi bor et stykke fra hverandre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANala gjorde et fint arbeid i ringen sammen med de andre champion-tispene. Hun var veldig fokusert hele veien å gjorde alt vi har trent på. På bordet stod hun som en dronning. Hun fikk Exellent og CK i championklassen og ble plassert som nr 3. Hun gikk videre til tispe klassen, men ble ikke plassert videre.

Jeg kunne ikke forlanget noe mere av Nala, hun gjorde alt hun skulle. Dessverre var det ikke godt nok i dag, men så lenge vi følte vi gjorde alt, så holder det for meg. Stolt av Nala nok en gang.

 

Resultat: Exc.CHK 3.CHKK CK

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *