:baroo

5. juni 2016

Rasespesialen 2016, Drammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne dagen var jeg spent på, Nala skulle stille for andre dag på rad.

Det var litt kaldt å gussent på morgenen da vi kom til plassen hvor vi skulle stille. Vi hadde satt opp telt slik at Nala og hundene til Gro som er vår oppdretter skulle få hvile seg, vi visste det ville bli en lang dag.

Heldigvis kom også varmen etterhvert. Det ble litt i det varmeste laget i hvertfall for championklassen for tisper, som stilte helt til slutt. Jeg merket etterhvert at Nala ble slappere og slappere, hun var preget av varmen som kom selv med telt. Da det var Nala sin tur i ringen merket jeg at hun var slapp og ga ikke alt da vi løp. Hun hadde også tydelig vondt i foten etter en liten skade før utstilling. Jeg var usikker en liten stund på om hun kunne løpe eller i det hele tatt fullføre denne dagen. Hun gjorde en bra entre, men mer forsiktig en ellers. Hun gjorde det bra på bordet og i løp. Hun fikk samme resultat som dagen før. Det ble Exellent med CK og 3. plass i klassen, hun plasserte seg ikke videre i klassen denne dagen.

Nala var med i oppdrettsklassen til Kennel Chagmas hvor hun sammen med onkel Oliver, mamma Scarlett og pappa Pedro bidro til at Gro og Chagmas vant førsteplassen for oppdrett. Det var utrolig morsomt at vi klarte dette. Chagmas vant også første plassen i oppdrett ifjor på spesialen, da var også var Nala. Veldig stolt av Team Chagmas. Vi hadde en hyggelig dag med alle basenjifolkene som var tilstede fra Sverige og Norge.

 

Resultat: Exc.CHK 3.CHKK CK

Beste oppdrett til Kennel Chagmas

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *