:baroo

28. august 2016

Norsk Chow Chow Klubb, Bø -dag 2

Andre dagen med utstilling i Bø. Været var ganske dårlig, det regnet og blåste godt. Nok en gang har Nala bevist at hun takler å bli stilt ute i dårlig vær, men buret med pledd er selvfølgelig veldig godt å ha.

En god dag for Kennel Chagmas, HURRA Pedro fikk certet sitt å ble i dag ny norsk Champion. Gro gikk med Oliver og jeg gikk med Pedro da de skulle kjempe om beste hannhund. Etter nøye vurdering med små marginer, vant veteran Oliver over Pedro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANala var alene som tispe og fikk veldig gode kritikker. Hun trivdes ikke på bordet i dag, ikke noe problem med dommeren, men samme dame som siktet på henne med en stor linse dagen før, kom til bordet denne gangen også. Nala var ikke sint, men var ganske redd. Noe dommeren også la merke til. Dommeren hadde bestemt seg for at dette var BIR hunden, desverre mistet vi den da Nala ikke trivdes på bordet. Kritikken var super flott hvor dommer også beskriver Nala som en urvakker tispe som hun er sikker på vil gjøre det bra fremover. Med hårfin margin ble Nala BIM i dag og onkel Oliver fikk BIR.

Vi må si oss svært fornøyd med dagen til Kennel Chagmas. Målet vårt ble nådd, Pedro ble Champion. At Nala og Oliver ble plassert var bare en bonus. Også moro at dommer påpekte at jeg hadde handlet Pedro så fint i ringen, da dette var første gang jeg gikk med han i ringen. Stolt av våre flotte hunder i ruskevær. Fin dag med de beste rundt oss.

 

Resultat: Exc.CHK 1.CHKK CK 1.BTK BIM

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *