:baroo

27. august 2016

Utstilling i Bø, Norsk Chow Chow Klubb

Nala skulle egentlig ikke på utstilling denne helgen, men oppdretter ønsket at jeg skulle hjelpe henne i ringen. Onkel Oliver og pappa’n til Nala som heter Pedro fra Kennel Chagmas skulle stilles. Pedro jaktet sitt siste lille cert, derfor skulle jeg hjelpe til. Meldte da også på Nala da jeg allikevel skulle inn i ringen. Dagen staret ganske kaldt og fuktig, men solen kom frem etterhvert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nala var alene som champion og tispe hun ble BIR, hun hadde god konkurranse fra disse hannene. Oliver er heller ikke hvem som helst, han er en høyt premiert hund.

Vi stilte i gruppen  og ble valgt ut til en av de 6 beste, men plasserte oss ikke videre. Nala ble noe skeptisk på bordet i dag, grunnet en dame kom bort til bordet og siktet rett på henne med et kamera med stor linse. også de to andre som ble stilt reagerte på denne personen, men det gikk bra. En koselig dag med mine foreldre, min “wingman” og Gro som er oppdretter.  

 

Resultat: Exc.CHK 1.CHKK CK 1.BTK BIR

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *