:baroo

10. september 2016

NKK utstilling Rogaland, på Orre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var klare for denne NKK utstillingen, Nala sin siste utstilling på noen måneder da hun skal ha sitt første kull i år. Været var ikke så lovende, det var meldt regn, ikke en basenji sitt førstevalg. Det var grått og fuktig da vi kom til Orre, vi hadde alt kjørt noen timer og stått tidlig opp. Litt kald luft, men det regnet ikke, heldigvis holdt det seg slik. Litt sol kom det også. Nala fikk hvile seg i teltet som vi hadde satt opp samme dag. Jeg så på rasen som var inne før oss i ringen, det var både hunder og eiere som sklei i gjørma i ringen.

Basenjiene sto klare for å løpe i ringen. Tilslutt kom Champion klassen som Nala skulle gå i, jeg kjente at beina delvis forsvant ned i gjørma, men vi holdt oss begge på beina. Nala var rolig og avslappet i ringen, løp flott med god bevegelse. Vi tok første plassen i championklassen. Så var det beste tispe, der vant hun også første plassen. Da var det BIM og BIR mot hverandre, her tok Nala BIR med CACIB. Vi fikk til det vi håpet på, Vi jaktet nemlig CACIB.

Jeg er veldig fornøyd med Nala sine prestasjoner denne dagen. Hun leverte som bare det på utstillingen. Jeg er veldig stolt av hva vi har klart på det siste halve året.

 

Resultat: Exc.CHK 1.CHKK CK 1.BTK CACIB BIR

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *