:baroo

26. oktober 2016

Daten i Sverige

14971656_10154467460556355_1686029747_oEndelig var dagen her, vi skulle dra til Sverige for å parre Nala. Etter planlegging med oppdretter Gro Udby og Helena Strombert var alt lagt tilrette for turen. Vi er så heldige som har fått lov å bruke vakre Yolo, en skikkelig sjarmør som bor i Sverige, men som opprinnelig er fransk. Vi startet turen fra Mandal til Notodden, hvor vi skulle levere Nikita for pass til mine foreldre. Så bar den lange turen til Sverige. Vi hadde planlagt booking av hotell i Linkøping. Man føler seg riktig så velkommen med hund når det står vannskål å skål full av hundegodteri på rommet. Neste dag var den store dagen. Vi ble tatt godt imot av eier Helena Strombert som skulle hjelpe oss med parringen, hun er eier av Yolo.

For en sjarmør Yolo er, han hilste på oss med en logrende hale. Han er virkelig en glad basenji. Nala fikk hilse på Yolo, de begge viste stor interesse for hverandre. Det tok ikke lang tid før parringen var i gang, litt lyd ble det, men begge var fine og rolige under hele seansen. Det var godt å ha med seg en dreven oppdretter på oppdraget, selv har jeg vært med på dette før, men det er noen år siden. Frank gjorde også en fabelaktig jobb med Nala ved å rose henne og holde henne rolig.  

Jeg må si at Yolo imponerer meg med sitt lynne og væremåte, jeg håper disse egenskapene vil videreføres til valpene sammen med Nala sine egenskaper. Vi hadde en avtale å møtes dagen etter igjen for et andre forsøk. En like blid Yolo møtte oss sammen med blide Helena. Etter gjennomført parring var det for oss å sette nesen hjemover mot norge. Nå håper vi på en vellykket parring å fine valper i slutten av desember.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *