:baroo

13. november 2016

Utstilling Kongsberg 12.11.2016

Denne utstillingen har jeg vært litt spent på. Nikita har ikke vært stilt på en del år og har ikke stor erfaring fra utstillingsringen. Nikita har aldri likt å ha båndet stramt under haka, men min trener tipset meg om å stramme båndet men ikke heise det over ørene, men løpe med det slakt. Det har fungert veldig bra etterhvert har jeg heist båndet mer og mer opp mot ørene. Hun har gjort gode fremskritt på treningen.

Derfor var jeg veldig spent på hvordan denne utstillingen skulle gå i forhold til at det også holdes i en ishall, som ikke er det perfekte for en Basenji.

Jeg merket ganske tidlig at Nikita ikke trivdes på denne utstillingen, hun trakk seg når hun møtte på andre hunder og virket urolig. I ringen løp hun greit, men jeg fikk ikke satt henne opp slik jeg ønsket da hun bare stod og trippet på det kalde gulvet. Ingenting er så lite pent som en Basenji som står med bakbeina under seg. På bordet prøvde hun å hoppe av bordet to ganger å likte ikke at dommeren sto over bordet før jeg hadde fått satt henne på bordet. Vise tenner var ikke noe problem.
Vi fikk Very Good på denne utstillingen. Lang ifra god prestasjon fra oss, men vi tar det med oss å jobber videre med trening.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *