:baroo

21. november 2016

Utstilling Lillestrøm

Dette var ikke en utstilling som jeg hadde tenkt at Nikita skulle delta på. Vi har ikke kommet så langt i treningen, men oppdretter manglet en hund i evt. oppdrettsklassen. Siden Nikita hadde vist god fremgang på trening tenkte jeg at vi kunne prøve.

Vi reiste tidlig inn til utstillingen slik at Nikita skulle finne ro og trygghet. Merket med  en gang hun kom inn i hallen at hun var helt annerledes og mye roligere enn på Kongsberg. Det var mange påmeldte basenjier. Det var en streng dommer, men rolig og fin med hundene.

Nikita oppførte seg veldig bra i ringen. Hun kunne hatt noe mer fart, men det er noe vi må jobbe med. På bordet oppførte hun seg fint, noe anspent slik at jeg ikke fikk strekt henne helt ut i bakbeina. Til tross for at det er hennes andre utstilling på flere år synes jeg hun oppførte seg utmerket. Det ble dessverre ikke den beste plasseringen på oss da dommer synes hun var noe godt i hold, men hva kan vi ikke vente av en dame på nå 8 år. Jeg er veldig stolt av Nikita, hun gjorde alt hun fikk beskjed om uten de store protestene. En roligere og tålmodig hund skal du lete lenge etter, hun hilste på hunder og masse mennesker i hallen med boder. Hun sjarmerte til seg hundeis og flere stander tok bilde av henne. Hyggelig å få så mye ros av andre som ikke kjenner henne. En fin dag med familie og bekjente rundt ringen.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *