:baroo

6. januar 2017

The First Date kullet har blitt født.

Den 23.12.2016 fødte Nala to flotte tisper. Fødselen gikk fint, alt gikk så fort fra de første tegnene på at fødselen startet til prinsessene var her. To sterke tisper på 207g og 239g, begge med fargen rød/hvit. Nala var rolig og flink gjennom hele prosessen, veldig stolt av henne.

Nå har vi fulgt Nala og valpene gjennom 14 dager. Det har ikke vært annet enn lærerikt og spennende. Som sagt er dette Nala sitt første kull, men morsinstinktet er absolutt til stede. Hun er utrolig tålmodig og gir så absolutt valpene alt de trenger av melk, stell og omsorg. De 3 første dagene var veldig spennende da det er de mest kritiske dagene. Alt har gått så fint og valpene har lagt godt på seg og vokst bra.

Jentene har åpnet øynene, enda mer spennende å bli kjent med de nå som de etterhvert kan se litt. Disse prinsessene er litt tunge i baken, vi forventer derfor at det vil ta litt tid før de kan gå ordentlig på potene. Lite rengjøring blir det på oss siden Nala er så flink til å holde det rent. Vi er veldig fornøyd med jentene til Nala og Yolo, flotte tegninger har de også fått.

 

 

 

 

Ekte søskenkjærlighet mellom Tinka og Luna

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *