:baroo

2. februar 2017

First Lady og Fighter Mathis

Jentene er nå blitt 6 uker gamle og  har fått sine navn.
Catarro Cani First Lady etter Cecilia Brækhus
Catarro Cani Fighter Mathis etter Anne Sophie Mathis

Disse damene er store og berømte boksere som møttes i den første boksekampen på norsk jord etter forbudet mot boksing ble opphevet, The Homecoming 1. oktober 2016. Siden det bare ble to basenjier i dette kullet valgte vi å oppkalle jentene etter to ekstremt sterke og tøffe damer i ringen.

Prinsessene har vokst veldig på de siste ukene, de viser veldig godt hvor forskjellig personlighet de har fått. De løper rundt i stua og har det kjempemoro. Mamma Nala er kjempe flink med jentene sine, er med i leken og deler gjerne maten sin med de. Selv gamlemor Nikita på 8 år får være med i leken, hun synes det er veldig interessant med valpene. Jentene har hatt en overgang fra melk til vanlig valpefor og vann. Vi har hatt besøk av venner og familie så jentene har fått mye sosialisering fra de var ca 3 uker gamle. Vi har så vidt begynt å sette de opp på bordet slik at de skal synes det er trygt, litt leverpostei som motivasjon er aldriTinka og Luna har fått sine første matskåler.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *