:baroo

19. mars 2017

Utstilling NKK Kristiansand

Utstilling i Kristiansand var Nala sitt comeback etter hun nå har hatt sitt første valpekull. Hun hadde dessverre ikke vært frisk den siste uken før hun skulle stille. Det ble vurdert om vi måtte trekke henne fra utstillingen, men vi fikk Nala til dyrlegen på fredagen og håpet at dette skulle gi gode resultater. Heldigvis holdt det, men jeg merket at Nala var sliten og preget av dårlig matlyst den siste uken. Hun orket ikke gå “all in” slik hun pleier, jeg synes det var mer enn godt nok slik hun presterte og var glad at hun var frisk nok til å stille. Hadde ikke formen vært stigende hadde Nala ikke blitt stilt, hundens helse først. Nala fikk Excellent med CK og 3. plass i sin klasse. Hun fikk god kritikk av dommeren, jeg er stolt av prestasjonen til Nala denne dagen.
Nikita gikk for første gang i Veteran klassen, vi har trent intensivt sammen med vår trener de siste 6 mnd. For første gang skulle Steinar og Nikita gå sammen i ringen, og for en debut dette teamet hadde. Steinar og Nikita gikk som en drøm, hun ble absolutt vist fra sin beste side. Nikita fikk Exellent og CK og ikke minst ble hun BIM veteran. For en prestasjon av disse to, jeg er veldig stolt av de begge.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *