:baroo

9. april 2017

Andre dag av dobbelutstilling på Varhaug

Ny dag og nye muligheter, det er vår andre dag på Varhaug. Med ny dommer steg håpet om BIR og BIR-Veteran. Vi var tidlig på plass og fikk roet oss ned og varmet opp jentene. Raskt oppsummert ble denne dagen en innertier for Catarro Cani. Nala og Nikita gjorde en knalljobb i ringen denne dagen. Det ble Excellent, CK, beste tispe og BIR på Nala og Excellent, CK, Cert og BIR-Veteran på Nikita. Supre resultater på begge jentene, veldig stolt av begge.

Nok en dag med super god handling av Steinar Østensen som førte veteranen Nikita til sitt første Cert. Tror nok Østensen jublet mer enn Nikita selv, sammen med oss andre. Dette var virkelig moro, kanskje ikke helt vanlig å ta det første Cert i veteranklassen og med en alder av 8 år. Det skyldes at Nikita ikke har så mange utstillinger bak seg, hun trivdes ikke i ringen som unghund. Men så ble det til at vi prøvde oss igjen med litt treninger i fjor høst, og da viste hun helt andre takter. Og sammen med Steinar trives hun nok aller best, de er et flott team i ringen, dermed har det nå blitt noen flotte plasseringer og nå første Cert og BIR-Veteran denne helgen.
Ingen av jentene ble plassert i gruppefinalene i storringen, men vi hadde en fin dag med hunder og venner rundt ringen.

 

En fornøyd handler når Cert’et kom frem 🙂

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *