:baroo

8. april 2017

Utstilling Varhaug

Det er Nala sin andre utstilling etter hun fikk valpene og Nikita har heller ikke så mange utstillinger bak seg til å være 8 år. Vi håpet på CK, Bir på Nala og Ck, Bir Veteran på Nikita. Vi konkurrerte mot 3 andre basenjier. Vi hadde en streng dommer denne dagen og Nala fikk kun Exellent, Nikita Exellent og Bir Veteran. Med andre ord så ble ikke resultatet helt det vi hadde håpet på, selv om Nikita og Nala ble best plassert av Basenjiene, de andre tre fikk Very Good. Allikevel gjorde begge jentene en glimrende jobb i ringen, jeg er veldig stolt av de.

En stor kred til handler Steinar Østensen som viste Nikita så flott til Bir Veteran, de er et supert team. Denne helgen er det dobbelutstilling, vi håper på en bedre dag med bedre resultater i morgen.

 

 

 

 

Nikita sin første BIR Veteran  🙂 

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *