:baroo

25. juni 2017

En liten svipptur til Evje for konkurranse

Vi hadde meldt på begge valpene til en uoffisiell utstilling på Evje, all trening er godt å få med seg. Ikke er det spesielt langt for oss å dra heller. Nikita og Nala fikk fri denne dagen, det tror jeg de synes var helt greit.

Handler Steinar Østensen handlet Luna og jeg handlet Tinka. Valpene er fortsatt veldig valpete, men morsomt å stille når de logrer som bare det til dommer, da smelter selv en dommer. Mye hopp og sprett kom begge jentene seg gjennom ringen, utrolig hyggelig kritikk med bemerkelsen utmerket temperament. Dommer bemerket at de måtte være søstre fordi de var så like. Tinka dro det lengste strået i dag og Luna kom på en god 2 plass. Begge jentene lekte og hadde det veldig hyggelig som valper skal ha.

Tinka skulle videre i BIS valp, det var jeg som handlet henne her. Tinka syntes hun hadde prestert mer enn bra nok i første runde så nå gadd ikke hun mer. Hun skulle bare ploge hele gresset i en heidundranes fart, haha…. Deretter bestemte hun seg for å kaste opp da hun ble stilt opp, med en rask wingman Frank Rue fikk vi fjernet oppgulpet:P. Tror dommer syntes Tinka var så sjarmerende at hun ble BIG 5 selv om det egentlig ikke var mer enn 4 plasser. Vi fikk med oss en gavepose full av stæsj, ikke rosett, men det er helt greit.

En ny dag med erfaring og godt selskap på Evje.

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *