:baroo

10. september 2017

Alle fire jentene på tur til Rogaland

Siste utstilling for Nala i år og for jentene i valpeklassen. Ferdig med endt løpetid på valpene var det en ny utstilling som stod for tur, denne gangen NKK internasjonal i Rogaland, hvor alle fire jentene skulle stilles.

Tinka og Luna gikk for siste gang i valpeklassen 6-9 mnd. Jeg var veldig spent på om Luna skulle stilles da hun hadde slitt litt med formen, men formen kom seg etterhvert og da det var ikke noe som var smittsom for andre hunder ga vi gass. Handler Steinar Østensen løp med Luna og jeg løp med Tinka. Alt gikk tilsynelatende bra frem til vi skulle løpe og Luna, hun måtte bare gjøre sitt fornødne midt i ringen haha… Frank var rask på beina og fikk tørket opp, alt ordnet seg til slutt. Tinka gjorde en formidabel god jobb, mens jeg merket at Luna fortsatt var litt slapp etter all uroen i magen. Men Jentene jobbet og jeg er veldig fornøyd. Tinka ble Bir valp og Luna kom på en god 2 plass. Nå er det junior som gjelder for disse jentene.

 

Nala konkurrerte i championklassen, hun var virkelig i modus denne dagen. Hun vant i sin klasse med exellent og CK, jeg var så utrolig stolt av henne. Nikita gikk i veteranklassen sammen med handler Steinar Østensen, som vanlig så de begge fantastisk ut og gjorde en god opptreden. Nikita ble Bir Veteran med exellent og CK denne dagen. Videre i tispeklassen ble Nala 2 btk og Nikita ble dessverre ikke plassert som en av de fire beste. Vi hadde absolutt håpet på bedre resultater, men slik er det. Vi kan ikke vinne hver gang heter det.

Så ventet vi på gruppa for bir-valper, jeg var så utrolig spent. Lenge å vente, men absolutt verdt det. Vi kom oss bort til oppsamlingsringen, klar for å gjøre vår opptreden. Da vi løp ut satte Tinka virkelig fart, men sin slanke kropp og lange bein kom vi oss godt gjennom ringen. Jeg var stolt og imponert over at hun var så rolig, noe valpene er til vanlig. Det er noe helt annet i ringen, men hun holdt roen. Kort fortalt så plasserte Tinka seg som nr 2 i gruppen, woow jeg var så stolt. Jeg gikk med Nikita i gruppa for veteraner, vi har ikke gått så mye sammen den siste tiden siden det er Seinar og Nikita som pleier å gå sammen. Det var veldig moro å prøve selv om vi ikke plasserte oss.

Etter en lang dag med mye folk og hunder bar det tilbake til hotellrommet. Det var godt å få strekt på bein og labber for alle sammen. Litt mat i magen var heller ikke feil. Vi koste oss virkelig de dagene vi var på reise. Trist, men sant så var valpetiden til jentene over å Nala sin siste utstilling i år. Nå venter Nala sitt andre kull i vinter.

Takker alle sammen for en hyggelig dag.

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *