:baroo

25. september 2017

Ny date mellom Nala og Yolo!

Den 23.09.2017 var det endelig tid for en ny date mellom Chagmas Precious Ramotswe “Nala” og Canens Africae Je Suis Charlie “Yolo”

Vi bestemte oss i år for å gå for samme kombinasjon av partner for Nala som i fjor da vi ser at valpene fra i fjor har gode kvaliteter. Kvaliteter som står til våre krav av rasen som helse og gemytt. Da det kun kom to valper, som vi eier selv, ønsket vi enda et kull fra disse flotte foreldrene. Valpene er utrolig glade og sosiale med både mennesker og andre hunder.

Nala startet løp ca 1 mnd tidligere enn i fjor, den 22 september satte vi kursen mot Sverige til Helena og Yolo. Lørdag 23 september var første date, og ganske så riktig var det perfekt timet. En vellykket parring ble det, han en skikkelig sjarmør han Yolo. Vi eiere ønsket selvsagt å prøve en ny date dagen derpå og etter mye sjarmering/flørting fra Yolo med vasking, dansing å sprelling med labbene i været, mens Nala tittet litt  med et “hva holder du på med Yolo”-blikk, ble det en date nr 2. Nå håper vi daten skal gi resultater og at det kommer noen flotte valper i slutten av november 2017.

Storsjarmøren Yolo gjorde alt han kunne for å flørte med Nala, en riktig gentleman.

Vi gleder oss stort til familieforøkelse i flokken til Catarro Cani.

Takk til mine foreldre som passet de gjenværende hundene som ikke fikk være med til Sverige. Og ikke minst en stor takk til Helena Strömbert som ga oss muligheten til å bruke Yolo nok en gang. Takk for hyggelig besøk Helena, Yolo, Sami, Lexi og Lilja <3

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *