:baroo

31. oktober 2017

Nok en spennende helg på utstilling

Andre utstillingen for jentene som juniorer, like spennende hver gang vi skal stille. Venneparet vårt Steinar og Christopher skal også stille sine hunder på samme utstilling, de skal være med oss hjem til mamma og pappa. På utstillingen hadde vi full support av hele familien og noen venner denne dagen, et fint samlingspunkt for familie, venner og oss.

Denne gangen var det Christopher som skulle få æren av å hjelpe til med å stille en av jentene. Christopher har kjent jentene siden de var bare noen få uker gamle, det er alltid stas med besøk av Steinar og Christopher. Christopher har handlet mange hunder selv å har god erfaring fra ulike raser, men har ikke stilt jentene før. Vi kjente begge to på konkurranseinstinktet, man vil jo gjøre det beste en kan.

Men venner og familie som tilskuere satte vi i gang, Luna var den første som skulle vise seg. Med fine steg og flott handlet på bord og gulv fikk Luna vist seg fint frem. Deretter var det Tinka sin tur, rolig og fin fikk hun vist det beste av sine sider. Etter god konkurranse ble det en knepen seier på Tinka som fikk 1BTK, exellent, CK, cert og Bir. Luna ble 2BTK, exellent, CK med reserve cert. Flotte plasseringer som nr 1 og 2 av alt i alt 3 oppmøtte hunder. Dermed har Tinka 2 små cert, lillesøster ligger hakk i hæl. Det er utrolig morsomt at jentene har gjort det så godt på disse to utstillingene i junior, men vi har fortsatt en lang vei å gå. Jentene er bare 10 mnd og skal huskes på at de fortsatt er veldig unge, vi har god tid på oss til å hente flere cert. Det skal være morsomt for hundene og handlere å stille, ikke bare et evig jag etter cert og premieringer.  

Storringen skulle være i ishallen, jeg forstod fort at dette ikke kom til å gå vår vei. Det går ikke spesielt fort når hele gruppe 5 skal stille opp i oppsamlingsringen, og så vente på andre grupper. Det var iskaldt på gulvet, så noen fikk beskjed om å løfte opp hundene sine fra gulvet mens de ventet. Du forstår det er kaldt når dommere sitter med pledd på fanget å isoporplate under beina haha…. Selv de store hårete hundene kjente kulden under potene, hjelper ikke med mye pels når kulden kommer rett opp i potene. Tinka oppførte seg veldig godt i oppsamlingsringen, men da vi skulle inn i storringen så jeg at hun frøs. Hun hadde ikke det samme tempoet, halefeste ble lavt og krom i ryggen, men vi ble tatt ut til de 6 beste, men ble ikke plassert videre. Vi sier oss veldig fornøyd likevel med gode plasseringer og flotte kritikker på begge jentene

Etter en lang og kald dag bar veien hjem til mamma og pappa for å pakke med oss tingene. Steinar, Christopher, Frank, hundene og jeg reiste videre den lange veien hjem til Sørlandet, med en liten stopp for mat i Bamble.

Takk til venner og familie som tok seg tid til å være med oss denne dagen. Veldig hyggelig å se alle sammen igjen 🙂

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *