:baroo

21. november 2017

Dogs4All på Lillestrøm

Da gjenstod den største utstillingen igjen, det var første gang Tinka og Luna skulle delta på Dogs4All i Lillestrøm. Takket være at mamma og pappa kunne passe fortet hjemme i Mandal, fikk vi muligheten til å delta på årets siste utstilling for vår del.

Nala var ganske nærme termin så hun måtte være hjemme sammen med Nikita. Vi reiste tidlig lørdagsmorgen fra Sørlandet, koste oss i behagelig “koseturtempo” mot Lillestrøm, underveis så ble det tid innom kjøpesenter og vi fikk handlet litt julegaver. Vi kom frem til hotellet utpå kvelden, et kjempefint hotell som vi virkelig kommer til å besøke igjen, fikk vi luftet hunder og ordnet mat til hunder og et vidunderlig måltid til oss selv.

Etter en god natt med søvn og god frokost bar det tidlig avgårde til utstillingen, herlig å være tidlig på plass, men fy så kaldt det var ute. For fire som bor på Sørlandet beit det skikkelig i nesa. Tinka og Luna fikk snust og orientert seg litt inne i hallen og falt fort til ro i burene sine. Vi hadde rasen som skulle stille først i ringen kl 09:00. Det var påmeldte 22 basenji, men det var noen hannhunder som ikke møtte opp. Vi hadde virkelig hard konkurranse da det var hele 9 juniortisper, kan du tenke deg….? den største gruppen av basenji.

Luna skulle gå som nr 3 og Tinka som nr 4 i juniortispe, Steinar handlet Luna og jeg handlet Tinka. Begge jentene viste seg fint for dommer da alle skulle løpe en runde sammen. Luna gjorde en fin opptreden på bord og på gulvet, men jammen kom den første very good på Luna. Skal si det var flere både før og etter Luna som gikk ut med blått, slik kan det gå noen ganger. Tinka gjorde også en fin opptreden, dommer stoppet opp ved henne flere ganger å kikket på henne. Tinka fikk full pott i denne runden med Excellent, CK og 2JKK. Hun gikk videre til beste tispeklasse hvor hun hadde god konkurranse fra 1JKK og to championtisper. Tinka ble plassert som 4BTK som er 4 plass i beste tispeklassen. Så utrolig stolt av Luna selv om det ble blått denne dagen og veldig stolt av Tinka som plasserte seg i en stor tispekonkurranse.

Slitne og fornøyde vendte vi snuten hjemover mot Sørlandet i vente på nye tilskudd til Catarro Cani. Det ble ikke noen nye titler, men vi er alle veldig fornøyd med prestasjonene. En takk til Steinar Østensen som handlet Luna fint i ringen.

Takker alle for en hyggelig dag i og utenfor ringen 🙂

 

:baroo
About Frank Catarro
En tobeint hvit type av rasen Telemarking, men kanskje ikke spesielt rasetypisk. Relativt godt gemytt, men passer nok godt inn i Basenjiflokken med sine sære sider. Gjør seg best utenfor ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *