:baroo

15. november 2017

Snart blir vi flere… Hakuna Matata

Nå er det ikke lenge igjen til familieforøkelse i Catarro Cani, det er ca 1 uker igjen, aww som vi gleder oss. Valpekassa står i stua, alle jentene har vært å sett på valpekassa. Lille Tinka syntes det var så spennende helt til hun så mamma Nala og pappa Yolo sitt bilde på utsiden av kassen. Da ble hun litt usikker på om det var en ny hund i huset haha….

Vi gleder oss til å se hvem som har bodd i magen til Nala i 2 måneder, hun har vokst veldig mye de siste ukene. Akkurat nå ser hun ut som et stort reinsdyr som er bredere på siden enn hun er lang. Nala er uforskammet sprek til å være så stor, spretter avgårde på tur som om hun bare har luft i magen. Mamma og pappa er hos oss, de har vært så snille og skal passe Nikita og Nala slik at vi kan stille Tinka og Luna på Dogs4All i Lillestrøm.

Vi håper på sunne og friske valper og at fødselen skal gå bra.

Valpekassa står klar for årets kull.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *