:baroo

28. januar 2018

“Barna” har flyttet ut

Da har alle valpene flyttet ut og kommet seg trygt hjem til sine nye familier. Vi er så glad for alle gode tilbakemeldinger om en vellykket hjemreisene med valpene. Ingen har blitt bilsyke eller veldig urolige på turen. Kanskje det er et resultat av at vi har kjørt en del med valpene på biltur. Det har vært viktig for oss å trene på bur og ikke minst biltur for at det skal bli lettere for valpekjøpere videre i livet med valpene.

For oss i Catarro Cani er ikke valper bare valper, de er våre familiemedlemmer på heltid. De er født og oppvokst i stua, vi legger mye tid og kjærlighet i oppdrette vårt. Hver og en av de har en spesiell plass i våre hjerter.

Når det nærmet seg tiden for at de skulle reise kjentes det selvfølgelig i magen, men det gjør det litt lettere at vi føler vi har funnet de beste hjemmene til valpene. Alle familiene har besøkt oss slik at vi har fått bli kjent med hverandre og ikke minst de har fått hilse på våre hunder. Alle valpene fikk med seg en valpepakke hvor det inneholdt div. som hundeseng, teppe, bamser, halsbånd, leker, termometer, mat. mat og vannskål…. med mer. Vi synes det er fint for valp og eiere å få en slik pakke som starten på det nye livet med nytt familiemedlem og at valpen får med seg noe hjemmefra.

Skal virkelig si at det ble stille her hjemme etter at valpene reiste, ikke må du se hvor du tråkker, ikke er den noen bitte små søte mini-basenjier som sitter ved grinda og venter på at du skal komme, komme for kos, mat og lek. Ikke ser du halene som går i turbofart og jodlende lyder når du kommer. Nå er det nye familier som får denne gleden av valpene. Vanskelig, men litt lettere når du har fem fantastiske familier som har åpnet sine hjem for akkurat våre valper, vi er glade og stolte for at dere falt for våre herligheter. Igjen sitter vi med våre voksne herligheter som vi nå kan gi full fokus og nyte de voksne flotte basenjiene vi har. Klart det har blitt litt mindre fokus på de store, men nå er vår fulle oppmerksomhet rettet mot de, kos, oppmerksomhet, trening og utstilling igjen.

Jeg vil på vegne av Catarro Cani takke våre valpekjøpere for fine tilbakemeldinger og ros for hvordan vi har oppdratt valpene, at de er trygge, tillitsfulle og kjærlige valper. Vi setter stor pris på hver og en av dere. Vi har alt fått gleden av mange bilder av valpene i sine nye hjem. Vi gleder oss til å følge dere videre <3

 

 

 

 

 

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *