:baroo

27. mars 2018

Dobbelutstilling palmehelgen i Rogaland

Vi hadde meldt på 3 tisper til denne helgen med dobbelutstilling. Det ble bare to som stilte da Tinka fikk uventet løpetid, dermed trakk vi henne fra utstillingen. Jeg vet det er delte meninger om det å stille tisper i løp, også når det gjelder hvor de er i løpet. Vi valgte å trekke Tinka, det er vår avgjørelse. Tinka kunne heller nyte en frihelg og la lillesøster Luna få sole seg litt i glansen.

Vi gledet oss stort til denne helgen da to av valpene til Nala og Yolo debuterer i 4-6 måneders klassen. Først ut var valpene Scott og Baloo. De oppførte seg fint i ringen med god selvsikkerhet akkurat som valper med litt hopp og sprett gjør. Stor kred til Aslaug og Karl som viste valpene selv. Scott trakk det lengste strået med HP og BIR valp med fantastisk kritikk “meget lovende” som kommentar. Lillebror Baloo kom på en fin 2 plass med HP og flott kritikk med kommentar “meget lovende og utmerket modell”. Så utrolig stolt av guttene.

Så var det Luna sin tur, hun ble handlet av Christopher Andersen som også tidligere har vist henne. Luna viste seg veldig fint, med godt driv i ringen. Så glad for at Christopher kunne hjelpe oss å vise Luna, Christopher og Luna har en helt spesiell kontakt seg imellom. Dommeren falt skikkelig for Luna å ga henne en god nuss på snuten å rufset henne i begge kinnene. Det ble excellent og CK på Luna denne dagen. Så stolt av radarparet Luna og Christopher.

Til slutt var det selveste mamma Nala som skulle til pers i ringen. Jeg tror “søren loggremeg” at Nala har blitt våryr etter det siste kullet sitt, aldri har hun hatt så mye energi og livsglede som hun har vist de siste månedene. Hun er mer leken en valpene selv. Hun løp med godt driv, nesten så mye at jeg tenkte hvor i alle dager skal du hen? Manglet litt fokus både Nala og jeg, men hun fikk da excellent, CK og BIM så vi må si oss storfornøyd med det. Nikita fikk også være med på tur selvsagt, men måtte følge med fra sidelinja.

En toppers dag med flotte resultater, hunder og folk. Etter en lang dag var det godt å komme tilbake til hotellet hvor vi spiste middag med en fantastisk gjeng. En god natt søvn var etterlengtet og en ny dag med nye muligheter stod for tur.

Dag 2, kan du tenke deg å våkne kl 05:00 på morgenen, men ikke skal stille før kl 10:00, det er fint det. Etter en middels grei frokost bar det videre til utstillingen for en ny dag i ringen med ny dommer. Begge småguttene til Nala og Yolo skulle stilles denne dagen også. Fulle av energi inntok Scott og Baloo ringen, bittesmå fine gyngehester som gikk i lett trav og galopp “hihihi”. Selvsikre og glade viste de seg på bordet for dommer. Med høyreist nakke og godt trav ble det Catarro Cani Nayo Mohatu aka Scott som trakk det lengste strået. BIR-valp og HP med flott kritikk, Catarro Cani Nayo Ahidi aka Baloo kom på en flott 2 plass med HP og god kritikk.

Luna ble handlet av Christopher denne dagen også, viste seg fint i dag også selv om konsentrasjonen til Luna ikke var helt 100%. Litt gøy å spole av gårde i ringen, men er man junior så er man junior “eller hva?” Det ble kun excellent på Luna, men kritikken var helt super.

Siste inn i ringen var Nala, mer fokusert var vi begge to i dag. Med hurtige og lange steg satte Nala fart og viste seg fra sin beste side. Nala fikk excellent og Ck og ble BIR for dommer Terje Lindstrøm, med fantastisk kritikk. Jeg er så stolt av alle hundene våre som har prestert å ikke minst så var det utrolig gøy at vi fikk hilse på og se de 2 prinsene til Nala og Yolo i ringen.

Vi hadde god tid etter at vår tur i ringen var over, litt mat og lufting på to og firbeinte ble det. Vi valgte å vente på storringen, vi hadde et lite håp om at Scott kunne plassere seg i gruppe valp. Ikke vært borti en som er så rolig som Scott på utstilling, han sov å kikket litt på alt og alle, første utstilling og ikke i nærheten av å virke berørt over alle hunder og mennesker. Så var det tid for storringen gruppe valp. I flott trav blomstret Scott som bare det, med blide og oppmuntrende Aslaug ved sin side. Å jammen så plasserte Scott seg som 2 beste valp i gruppen denne dagen også, vi jublet på sidelinjen.

Jeg tror Nala ble så inspirert av den flinke sønnen sin for hun plasserte seg som 3. beste i gruppen denne dagen i en stor gruppe på 15-18 hunder. Så utrolig gøy at begge plasserte seg. Jeg gir en stor takk til Aslaug og Thomas med Scott og Karl med Baloo for at dere kom, det var utrolig hyggelig at dere ville tilbringe dagen sammen med oss. Det var så gøy å se guttene igjen. Takk til alle dere andre som gjorde dagen så koselig på utstilling og på middagen senere på kvelden. Vi ses igjen ved en senere anledning.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *