:baroo

19. mars 2018

Full rulle, hele helgen og litt til, NKK Kristiansand

Det ble en hektisk helg da vi skulle jobbe for NKK  avd. Agder og stille 4 egne hunder. Vi startet så smått å rigge diverse utstyr i henger på torsdag, det var en kald fornøyelse. Fredagen skulle resten rigges på plass så det meste skulle være klart til lørdagen. En lang fredag ble det, men heldig som vi er så har mamma og pappa kommet på besøk. De lufter, gir mat og ser til at  jentene våre har det bra, slik at vi kan jobbe oss ferdig til utstillingen starter lørdag. Det var godt da vi var ferdig godt utpå kvelden, ingen sak å jobbe sent når det er så mange hyggelige folk med på laget. Da var det klart for noen timer på øyet for to og firbente.

Dagen startet ikke best for min del, men alle jentene var i god form. Det ble litt jobbing på oss før vi skulle stille våre jenter, mange hyggelige folk og hunder. Våre fire jenter skulle stilles, Tinka og Luna var de første ut i ringen av basenji ettersom det ikke var noen hanner påmeldt. Luna ble handlet av Steinar Østensen, litt ukonsentrert å valpete ble det kun Very Good på Luna. Tinka fikk Excellent med CK og plasserte seg som 3BTK til slutt. Nala gikk til Excellent med CK og ble 2BTK foran sin datter. Vår veteran på 9 år hadde heller ikke den store dagen og fikk Very Good, men hun gjorde en god jobb selv om dommer syntes hun var noe stor 😉

Etter vi var ferdig med å stille ventet det mer jobb. Etter en lang dag bar veien hjemover. En etterlengtet middag sammen med familie og venner var ikke feil etter en lang og hektisk dag.

Mange nye bekjentskaper, interessante opplevelser i ringen som vi stilte i hvor en blant annet ble løpt ned…. Så lar vi det bli med den lille kommentaren 😉

Litt mer søvn måtte til før en skulle jobbe igjen på utstilling søndag.

Takk til Frank som hjalp til med rigging og vakt alle dagene på NKK Kristiansand og en takk til min mamma og pappa for at dere kom å heiet på oss og passet på jentene våre da vi måtte jobbe. Nok en hyggelig helg på utstilling.

 

 

 

 

 

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *