:baroo

9. april 2018

En trivelig helg med fantastiske resultater

Denne turen hadde vi gledet oss til, alle jentene skulle få være med på tur. Ligge på hotell midt i sentrum og bare ta livet med ro, faktisk være litt turister, det er vi gode på. Vi tok med oss jentene på sightseeing i Bergen by, ingen sak det når jentene kan oppføre seg. Vi skulle stille på søndag og hadde derfor god tid til alt vi hadde planer om. Første prioritet var å få treffe Barolo og hans eiere igjen Catarro Cani Nayo Mufasa aka Barolo, du verden for en kjekk og sjarmerende kar <3 Stor gjensynsglede med jodling og logring, så herlig å se at han kjente oss igjen. Fantastisk å se hvor flink Ragnhild og Bjørn er med denne sjarmøren, snill som bare det. Skal vel sies at det var litt vemodig å forlate denne skjønne gutten igjen og det kunne virke som han faktisk ikke var klar for at vi skulle dra enda. Tusen takk til Ragnhild og Bjørn som gjorde det mulig for oss å hilse på Barolo selv om de var på ferie til Island, utrolig snilt av dere og Sander som tok oss så godt imot. Vi har også solgt en tispe til Bergen, vi kom på overraskelsesbesøk til dyrebutikken hvor Catarro Cani Nayo Kiara aka Tana og hennes pappa holder til. Hun er verdens heldigste som har en pappa som eier sin egen dyrebutikk, snakk om å være dronning da. For en gjensynsglede Tana viste oss med logring og uling her også. En herlig, tillitsfull og feminin mini-Nala stod bak disken. Hun er som snytt ut av snuten på sin mamma Nala, utrolig rart å se. Hun viste oss stolt rundt i butikken hun eier. Veldig hyggelig å møte både Tana og Roy igjen.

Som om ikke det var nok så fikk vi tid til Akvariet i Bergen, ja jeg elsker alt av dyreparker…. Blir visst aldri for gammelt for slikt. Som om det ikke var nok fikk vi også besøkt Bryggen, julehuset og fløybanen. Fantastisk utsikt oppe på fløybanen og for et perfekt vær vi hadde denne helgen.

På søndag skulle vi stille 4 hunder, men siden Tinka var i høyløp valgte vi å trekke henne fra utstillingen. Resultater for denne helgen ble som følgende. Luna: Excellent med CK, storcert og 3 BTK, Nala: Excellent med CK og Nordisk cert, 1BTK og BIM og Nikita: Excellent med CK, BIR veteran og 3 BTK. For en helg å for en god prestasjon av jentene våre.

Hjemreisen startet ikke før mandag dagen etter så vi slappet bare av på søndags ettermiddag med god mat og feiring av flotte resultater. En lang, men flott reise hadde vi dagen derpå, hjem i solskinn.

Luna i ringen, sørget for sitt første storcert 🙂

Luna viser stolt frem sin bragd fra helgen med et glimt i øyet 😉

Nala hviler på sofaen etter en slitsom helg med det Nordiske certet på ryggen <3

Nikita hviler med beste veteran rosetten trygt under haka <3

Luna poserer gjerne med rosettene sine for fotografen 🙂

Tinka må se på rosetten som søster Luna har ærlig kjempet seg frem til 😉

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *