:baroo

28. mai 2018

Jærutstilling 1 dags utstilling i varmt vær

Opp og hopp kl 04:15 selv jentene synes det var noe tidlig å spise frokost på denne tiden. Det er Nala og Luna som skulle få æren av å vise seg på utstilling denne dagen. Nikita og Tinka fikk fri ettersom de ikke har noe å hente, Nala har ikke noe å hente hun heller, men hun kan få blomstre litt hun også. Luna har et storcert og er kun 15 mnd så vi har det absolutt ikke travelt med cert, det er gøy å prøve og ikke minst er det god trening for henne. Etter noen timer med stopp og kjøring fordi mor selv ”ja jeg” ikke var helt i form, kom vi oss på plass. Veldig glad vi skulle stille inne ettersom det var meldt varmt, noe det faktisk ble også. Vi hadde kun to raser foran oss før vi skulle inn. Lille gutten Scott var første basenji inn i ringen, han viste seg like sjarmerende som han pleier å gjøre. Med gode steg og stolt holdning travet han lett i ringen sammen med mamma Aslaug, de er litt av et fyrverkeri sammen. Scott fikk Meget Lovende med HP, senere gikk han til BIM VALP. Vi er utrolig stolt av Aslaug og Scott <3

Luna gikk alene i sin klasse, hun fikk excellent og Ck. Hun viste seg godt og vi er utrolig stolt av henne. Dommer var så spennende at hun måtte helt opp i ansiktet og lukte litt, det er da så morsomt at dommer bare ler og synes det er sjarmerende. Nala gikk i Championklasse og fikk excellent og CK og gikk senere inn til BIR. En god dag for oss i Catarro Cani. Gratulerer til Aslaug og Echo med BIM og en stor takk til Aslaug som handlet Nala så flott i beste tispe klasse. Takk til dere som heiet på oss og for at dere tok dere tid til en prat.

:baroo
About Jeaneth Catarro
En blandingsrase, en elegant tispe, gyllen av farge og uten rynker. Meget godt gemytt, noe sjenert, men med bestemte meninger. Langer godt ut i ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *