:baroo

27. august 2018

Dobbel lokalutstilling på Hamresanden

Man kan vel si at Hamresanden er en av våre få lokale utstillinger, klart vi måtte stille når det var så nærme. Arrangør for første dag på denne dobbelutstilling var Norsk Basenjiklubb og andre dag var Leonbergerklubben. Det ble kun Luna vi stilte ettersom det kun er henne som kan hente cert. Lillebror Scott debuterte som junior på denne utstillingen, både lillebror og storesøster kunne derfor hente cert. Vi var tidlig ute med å få på plass teltet vårt  fredag, av erfaring har vi erfart at det ikke er best plass på Hamresanden til telt.

Første dag på Hamresanden startet veldig bra, Scott først ut av våre Catarro hunder. Scott fikk Excellent, CK, Cert og ble 3 BHK. Veldig stolt av lillegutt som debuterte juniorklasse med glans. Storesøster Luna fikk også Excellent, CK, Cert og ble 2 BTK og vil si at Luna tok sitt siste cert, nå må vi bare vente på at hun blir 2 år å kan ta sitt siste cert for å bli champion. En riktig så fin glassfugl fikk Luna pluss sitt velfortjente cert sløyfe. Vi er veldig stolt av Luna og Scott som fikk det som vi jaktet på.

Dag 2 på Hamresanden, litt kaldt og rått i luften. Ny dommer og nye muligheter å igjen var det Scott som skulle først ut av våre. Ikke den helt store dagen for oss, Scott fikk Excellent å ikke noe mer. Det samme ble det også på Luna, ut av alle de som stilte basenji denne dagen fikk kun 2 champion hanner CK. Ikke mye å skryte av for vår del, men kritikkene var gode.

Begge dager på Hamresanden fikk jeg æren av å stille whippet Ellie for Nick, ny erfaring og utrolig morsomt å stille en ny rase. Ellie ble BIM mot bror Eros som ble BIR begge dager. Takker så mye for tilliten jeg fikk av eier Nick. Også hyggelig å få se Steinar handle Leo Hvit Gjeter til full pott med Excellent, CK, Cert og Bir. Også en stor takk til Aslaug for at jeg fikk mulighet til å stille Echo i beste hannhund hvor han plasserte seg på første plass.

En fin lokal utstilling med mange kjente ansikter, vi hadde en fantastisk helg 🙂

 

:baroo
About Frank Catarro
En tobeint hvit type av rasen Telemarking, men kanskje ikke spesielt rasetypisk. Relativt godt gemytt, men passer nok godt inn i Basenjiflokken med sine sære sider. Gjør seg best utenfor ringen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *